ISO

ΓΝΩΡΙΣΤΕ ΜΑΣ

Η Iso Safety δραστηριοποιείται στο χώρο της Εργασιακής Ασφάλειας και Υγείας.

arrow-down.svg

Με γνώμονα την ασφάλεια

Παρέχουμε εξειδικευμένους τεχνικούς ασφαλείας που παρακολουθούν και βελτιώνουν τις συνθήκες εργασίας, εντοπίζοντας και αντιμετωπίζοντας πιθανούς κινδύνους.

Ποιοι Είμαστε

Η ISOSAFETY δραστηριοποιείται στο χώρο της Εργασιακής Ασφάλειας και Υγείας, παρέχοντας στους πελάτες της έμπειρους και καταξιωμένους Τεχνικούς Ασφαλείας, καλύπτοντας ένα ευρύ φάσμα επιχειρηματικών δραστηριοτήτων.

Υψηλό Επίπεδο Υπηρεσιών

Το άρτια καταρτισμένο και αυστηρά επιλεγμένο δίκτυο συνεργατών της ISOSAFETY, απαρτίζεται κυρίως από Μηχανικούς, διασφαλίζοντας έτσι υψηλό επίπεδο υπηρεσιών Τεχνικών Ασφαλείας για την επιχείρησή σας, εναρμονισμένο με τις απαιτήσεις της ισχύουσας νομοθεσίας.

Εμπειρία & Εξειδίκευση

Ταυτόχρονα, η ISOSAFETY στελεχώνεται από Συμβούλους με υψηλή επιστημονική κατάρτιση, μεγάλη εμπειρία και επαγγελματική γνώση στα Διαχειριστικά Συστήματα (ISO) και στην Πιστοποίηση Δομικών Προϊόντων (Σήμανση CE).

Προσαρμοζόμαστε στις απαιτήσεις σας.

Οι Σύμβουλοί μας σχεδιάζουν και αναπτύσσουν τις αναγκαίες διαδικασίες που χρειάζεται η επιχείρησή σας σύμφωνα με τις απαιτήσεις του εκάστοτε προτύπου προκειμένου να οδηγηθεί στη λήψη Πιστοποιητικού από Διαπιστευμένο Φορέα Πιστοποίησης.

Η πολιτική της ISOSAFETY βασίζεται στην παροχή υψηλού επιπέδου και ποιότητας συμβουλευτικών υπηρεσιών, τόσο για τους Τεχνικούς Ασφαλείας όσο και για τους Συμβούλους των Διαχειριστικών Συστημάτων ISO που παρέχει στους πελάτες της.

Η συγκεκριμένη πολιτική της εταιρείας διασφαλίζεται μέσω της συνεχούς μεταφοράς και ανάπτυξης τεχνογνωσίας, εκσυγχρονισμού και εξασφάλισης αξιόλογων συνεργασιών με αυστηρά κριτήρια επιλογής και μεθοδικότητα.

Η ISOSAFETY δραστηριοποιείται στο χώρο της Εργασιακής Ασφάλειας και Υγείας, παρέχοντας στους πελάτες της έμπειρους και καταξιωμένους Τεχνικούς Ασφαλείας.